Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia699g979kcal118.8g0g55.9g0g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)63g239kcal8.2g47.8g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu103g130kcal11.3g0.3g9.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g2735kcal278.6g103.2g133.2g2.4g
Valittu annoskoko1218g1367kcal139.3g51.6g66.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna609g684kcal69.7g25.8g33.3g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112