Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g88g306kcal24.5g1.8g22.8g0g
Pirkka salsadippi medium158g91kcal1.4g20.5g0.5g2.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g175g210kcal4.9g8.9g17.5g0.7g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)263g66kcal2.4g11.3g1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi175g46kcal2.1g8.4g0.4g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g350g263kcal59.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g2148kcal189.6g101.8g111g6.2g
Valittu annoskoko1218g1074kcal94.8g50.9g55.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna609g537kcal47.4g25.5g27.8g1.6g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155