Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 198g803kcal0g197.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g175kcal15.4g0.4g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g389kcal11.6g79.4g1.4g4g
Vehnälese 12g27kcal1.5g1.8g0.5g4.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g42kcal0.4g9.3g0.4g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl116g1048kcal0g0g116.4g0g
Porkkanaraaste 200g349g94kcal2.1g18.5g0.7g8.7g
Tomusokeri 1dl=60g87g349kcal0g87.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 175g504kcal19.2g5.2g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g6968kcal101g824.4g354.8g34.2g
Valittu annoskoko1218g3484kcal50.5g412.2g177.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna609g1742kcal25.3g206.1g88.7g8.6g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696