Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi569g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 44g100kcal5.8g6.7g2g16.4g
Vehnäjauho puolikarkea 569g1953kcal58g398.4g6.8g19.9g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g4276kcal127.6g852.2g17.6g72.6g
Valittu annoskoko1218g2138kcal63.8g426.1g8.8g36.3g
Annoskoko puolitettuna609g1069kcal31.9g213.1g4.4g18.2g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248