Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 937g786kcal171g0g10.3g0g
Pekoni rasvainen 131g493kcal15.7g0g48.5g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g9g0.9kcal0.1g0g0.1g8g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g2876kcal400.4g4.2g139.2g17.2g
Valittu annoskoko1218g1438kcal200.2g2.1g69.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna609g719kcal100.1g1.1g34.8g4.3g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900