Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)60g19kcal2g2.7g0g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.1g58kcal0g0g6.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g544kcal11.2g91.2g13.6g2.4g
Valittu annoskoko122g272kcal5.6g45.6g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g136kcal2.8g22.8g3.4g0.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172