Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.9kcal0.5g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g50kcal0g12.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g4.5g15kcal0.3g2.4g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g654kcal5.6g35.8g60.6g0.2g
Valittu annoskoko122g327kcal2.8g17.9g30.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna61g163kcal1.4g9g15.2g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761