Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g23g80kcal3g15.4g0.5g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma20g24kcal0.6g0.9g2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Maitorahka, milbona (500g)25g17kcal3g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)10g4.6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g25g14kcal0.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g411kcal17g44.2g17.6g1.8g
Valittu annoskoko122g205kcal8.5g22.1g8.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g103kcal4.3g11.1g4.4g0.5g
Arvot/100g100g168kcal7g18.1g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276