Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Parsa 94g15kcal1.2g1.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g87kcal3.2g9.2g3.2g2.8g
Valittu annoskoko122g43kcal1.6g4.6g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g22kcal0.8g2.3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.8g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894