Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl48g55kcal10.4g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g4g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne 11g7.7kcal0.6g1.1g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)45g81kcal0.9g2.2g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g352kcal24.6g10.8g22.8g0.8g
Valittu annoskoko122g176kcal12.3g5.4g11.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g88kcal6.2g2.7g5.7g0.2g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729