Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 72g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Hasselpähkinä 6.3g40kcal0.9g0.2g3.8g1.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g4.8g15kcal2.5g1.3g0g0.8g
Punainen linssi risenta 500g=6dl6.7g20kcal1.7g3.3g0.1g0.6g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g32g51kcal0.5g0.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g281kcal12g13.8g19.4g6g
Valittu annoskoko122g140kcal6g6.9g9.7g3g
Annoskoko puolitettuna61g70kcal3g3.5g4.9g1.5g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994