Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g14g33kcal2.6g1.7g1.6g2g
Lihaliemi laimennettu 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour18g53kcal0.6g0.8g5.3g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Kinkkusuikale, Portti21g26kcal3.6g0.1g1.5g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki11g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Paprika, punainen10g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g79kcal0.5g0.7g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g451kcal17.4g11g37.6g4.8g
Valittu annoskoko122g226kcal8.7g5.5g18.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna61g113kcal4.4g2.8g9.4g1.2g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.5g15.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370