Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.7g13kcal0.2g2.8g0.1g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss3.3g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g176kcal12g14.2g7.4g2.6g
Valittu annoskoko122g88kcal6g7.1g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g44kcal3g3.6g1.9g0.7g
Arvot/100g100g72kcal4.9g5.8g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796