Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g4.2g15kcal0.1g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g44kcal1.2g9g0g1g
Valittu annoskoko122g22kcal0.6g4.5g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g11kcal0.3g2.3g0g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258