Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g4.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maa-artisokka 18g8kcal0.1g1.4g0g0.7g
Lehtiselleri 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 11g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g62kcal1.2g8.6g1.8g2.4g
Valittu annoskoko122g31kcal0.6g4.3g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g16kcal0.3g2.2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404