Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 44g53kcal9.3g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika vihreä 19g3.9kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi7.6g6.5kcal0.4g1.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Smetana, Valio, hyla11g43kcal0.2g0.3g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g251kcal21.4g7g15.2g1.6g
Valittu annoskoko122g126kcal10.7g3.5g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g63kcal5.4g1.8g3.8g0.4g
Arvot/100g100g103kcal8.8g2.9g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162