Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g88g126kcal19.2g0g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g16g19kcal0.4g0.8g1.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g16g17kcal0.4g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g362kcal40.2g3.4g20.6g0.4g
Valittu annoskoko122g181kcal20.1g1.7g10.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna61g91kcal10.1g0.9g5.2g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691