Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Herkkusieni 20g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.8g26kcal0.9g0g2.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g317kcal6.6g5g30g1.4g
Valittu annoskoko122g158kcal3.3g2.5g15g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g79kcal1.7g1.3g7.5g0.4g
Arvot/100g100g130kcal2.7g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412