Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g6.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kiinankaali 21g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g58kcal4g7.6g0.4g3.6g
Valittu annoskoko122g29kcal2g3.8g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna61g15kcal1g1.9g0.1g0.9g
Arvot/100g100g24kcal1.6g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703