Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g44g153kcal5.7g30.2g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.1g0g1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]12g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.2g24kcal2.1g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Polar-juusto 15%6.2g16kcal1.9g0g0.9g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2.8g3.8kcal0g0.9g0g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g534kcal31g69g14.4g0.4g
Valittu annoskoko122g267kcal15.5g34.5g7.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna61g133kcal7.8g17.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.2g5.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547