Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g31g42kcal5.3g0.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g13g46kcal0.9g10.5g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow13g10kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g331kcal14.2g26.4g18.4g1g
Valittu annoskoko122g166kcal7.1g13.2g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g83kcal3.6g6.6g4.6g0.3g
Arvot/100g100g135kcal5.8g10.8g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524