Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 48g67kcal6g0.1g4.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g35g168kcal2.5g18.2g9.5g0g
Hermesetas-jauhe1.7g5.1kcal0g1g0g0.7g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen2.6g10kcal1.3g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g1006kcal20.4g40.6g85.4g2.2g
Valittu annoskoko122g503kcal10.2g20.3g42.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g252kcal5.1g10.2g21.4g0.6g
Arvot/100g100g411kcal8.3g16.6g34.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038