Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja110g182kcal18.3g0g12.1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g12g51kcal0.6g0.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g468kcal38g1.4g34.4g0g
Valittu annoskoko123g234kcal19g0.7g17.2g0g
Annoskoko puolitettuna61g117kcal9.5g0.4g8.6g0g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397