Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g42g35kcal0.5g7.7g0.2g0.8g
Canderel makeutusjauhe17g67kcal0.5g16.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 8.7g33kcal0g0.5g3.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g8.7g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g560kcal11.8g99.4g12g4.2g
Valittu annoskoko123g280kcal5.9g49.7g6g2.1g
Annoskoko puolitettuna61g140kcal3g24.9g3g1.1g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.6g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917