Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 7.4g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 28g54kcal5.1g0g3.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g16g17kcal0.4g0.6g1.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g6.3g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g203kcal12.6g11.8g11.4g1.4g
Valittu annoskoko123g101kcal6.3g5.9g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g51kcal3.2g3g2.9g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367