Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Hermesetas -neste0.8g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g279kcal12.2g45.8g3.8g3.6g
Valittu annoskoko123g140kcal6.1g22.9g1.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna61g70kcal3.1g11.5g1g0.9g
Arvot/100g100g114kcal5g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321