Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.8g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 17g12kcal0.5g0.8g0.8g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen17g125kcal0.2g0.2g13.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g25g89kcal0.9g20.5g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.6kcal0g2.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g26g8.7kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g659kcal8.4g79.4g34.4g3.2g
Valittu annoskoko123g329kcal4.2g39.7g17.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g165kcal2.1g19.9g8.6g0.8g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171