Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 38g139kcal3.1g30.2g0.2g0.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 38g64kcal10.6g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkoviini kuiva 11g7.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g14g17kcal0.4g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g540kcal31.8g69.2g12.2g1.8g
Valittu annoskoko123g270kcal15.9g34.6g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g135kcal8g17.3g3.1g0.5g
Arvot/100g100g220kcal13g28.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680