Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 35g247kcal0.2g0g27.8g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g99kcal0g24.2g0g0.4g
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g1028kcal6.6g114.2g60.4g1.2g
Valittu annoskoko123g514kcal3.3g57.1g30.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g257kcal1.7g28.6g15.1g0.3g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.6g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094