Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g3.1g11kcal0g0.1g1.2g0g
Becel juokseva, annos 10g7.3g48kcal0g0g5.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g31g139kcal2.2g21.1g6.1g1.1g
Vispikerma Flora 20%26g57kcal0.8g1.3g5.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)21g12kcal1.8g1g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g14g75kcal1.1g7.4g4.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g7.8g42kcal0.4g4.6g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.6g5.4kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g859kcal15.2g90.6g50g2.2g
Valittu annoskoko123g430kcal7.6g45.3g25g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g215kcal3.8g22.7g12.5g0.6g
Arvot/100g100g351kcal6.2g36.9g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963