Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 66g82kcal13.8g0g3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml4.2g5.5kcal0.3g0.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g31g17kcal1g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g271kcal30.6g7.4g12.8g0.6g
Valittu annoskoko123g135kcal15.3g3.7g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna61g68kcal7.7g1.9g3.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414