Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa17g51kcal3.9g0g3.9g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g6.8g3.4kcal0g0g0g5.6g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)6.8g40kcal1.8g0.6g3.7g0.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.6g28kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g689kcal35.8g11g56g16g
Valittu annoskoko123g345kcal17.9g5.5g28g8g
Annoskoko puolitettuna61g172kcal9g2.8g14g4g
Arvot/100g100g281kcal14.6g4.5g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365