Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte30g15kcal0.1g3.3g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Leivinjauhe0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl24g88kcal2.8g17.5g0.5g0.8g
Kananmuna kuoreton12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri15g60kcal0g14.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen17g94kcal0.2g0.2g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g580kcal10.4g75g25.2g2.2g
Valittu annoskoko123g290kcal5.2g37.5g12.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g145kcal2.6g18.8g6.3g0.6g
Arvot/100g100g236kcal4.2g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983