Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 56g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g35g46kcal7.4g0g1.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g142kcal17.2g8g3g3.2g
Valittu annoskoko123g71kcal8.6g4g1.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g36kcal4.3g2g0.8g0.8g
Arvot/100g100g58kcal7g3.3g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589