Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 22g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle44g57kcal2.8g8.8g1.3g2.2g
Broileri, rintafilee, nahaton 33g35kcal7.6g0g0.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g22g83kcal1.9g15.6g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g386kcal25.6g49.4g7.4g7.8g
Valittu annoskoko123g193kcal12.8g24.7g3.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna62g96kcal6.4g12.4g1.9g2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202