Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g16g110kcal0g0g13.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g39g33kcal0.4g7.2g0.2g0.7g
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g693kcal11.4g94.6g30g3.8g
Valittu annoskoko123g346kcal5.7g47.3g15g1.9g
Annoskoko puolitettuna62g173kcal2.9g23.7g7.5g1g
Arvot/100g100g282kcal4.6g38.5g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406