Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g376g376kcal63.9g3.8g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Paprika keltainen 163g49kcal1.5g8.3g0.3g3.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g19g151kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1479kcal147.6g40.2g79.2g9.6g
Valittu annoskoko1220g740kcal73.8g20.1g39.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna610g370kcal36.9g10.1g19.8g2.4g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152