Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g110kcal0g0g12.5g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)200g268kcal40g0g12g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g83g208kcal11.7g2.8g16.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g416g171kcal5.8g33.7g1.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g250g162kcal4g37.5g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g208g312kcal3.3g7.3g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g2742kcal148.6g162.6g169.6g0g
Valittu annoskoko1220g1371kcal74.3g81.3g84.8g0g
Annoskoko puolitettuna610g686kcal37.2g40.7g42.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267