Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)19g19kcal1.4g3.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Selleri, annos 50g63g8.8kcal0.6g1.9g0g0g
Tomaatti, tuore156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Sieni tatti, hapero 94g26kcal1.7g2.7g0.5g1.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g63g6.9kcal0.5g1g0.1g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g507kcal14.2g48.2g28.2g17g
Valittu annoskoko1220g253kcal7.1g24.1g14.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna610g127kcal3.6g12.1g7.1g4.3g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711