Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus8.3g27kcal1g0g2.5g0g
Herne 208g144kcal10.5g19.5g0.8g6.5g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.1g0g28.3g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1078kcal81.2g39g63.2g13g
Valittu annoskoko1220g539kcal40.6g19.5g31.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna610g270kcal20.3g9.8g15.8g3.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061