Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)605g193kcal19.9g27.2g0g0g
Sokeri 181g736kcal0g181.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen81g580kcal0g0g64.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 354g1213kcal36g247.5g4.2g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g5446kcal111.8g911.8g137.4g24.8g
Valittu annoskoko1220g2723kcal55.9g455.9g68.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna610g1362kcal28g228g34.4g6.2g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172