Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.6g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g63g225kcal5.3g48.1g1.2g2.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g250g425kcal50g0g25g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)250g45kcal4.5g4.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1513kcal123.2g119.8g59.4g9.2g
Valittu annoskoko1220g756kcal61.6g59.9g29.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna610g378kcal30.8g30g14.9g2.3g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732