Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte2406g1179kcal12g269.5g2.4g24.1g
Sitruunamehu, laimentamaton211g44kcal0.6g3.4g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g147kcal0g36.4g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1837g1194kcal58.8g88.2g64.3g0g
Leivinjauhe55g96kcal2.9g20.8g0g0.3g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1928g7135kcal231.4g1427g40.5g67.5g
Kananmuna kuoreton937g1339kcal112.4g0g93.7g0g
Sokeri1203g4884kcal0g1201.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen1387g7626kcal13.9g13.9g832g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47290kcal864g6121.8g2065.8g184.2g
Valittu annoskoko10000g23645kcal432g3060.9g1032.9g92.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11823kcal216g1530.5g516.5g46.1g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983