Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 657g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 438g143kcal2.7g24.3g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g6.6g7.9kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g88g105kcal2.8g3.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2443g672kcal12.8g65.6g34g23.8g
Valittu annoskoko1222g336kcal6.4g32.8g17g11.9g
Annoskoko puolitettuna611g168kcal3.2g16.4g8.5g6g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011