Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 800g87kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2444g1299kcal30g64.2g97.6g11.2g
Valittu annoskoko1222g650kcal15g32.1g48.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna611g325kcal7.5g16.1g24.4g2.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021