Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g2357g2043kcal393.6g54.2g16.5g0g
Kvinoa, jyvät1309g4897kcal170.2g903.4g78.6g78.6g
Vesi, vesijohtovesi 3273g0kcal0g0g0g0g
Persilja 655g179kcal9g7.2g1.3g52.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g327g88kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g655g2566kcal216g0g185.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1309g432kcal43.2g64.2g0g0g
Rypsiöljy 88g782kcal0g0g88.4g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6.5g15kcal0.7g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22005kcal1674g2094.4g743.2g273.2g
Valittu annoskoko10000g11003kcal837g1047.2g371.6g136.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5501kcal418.5g523.6g185.8g68.3g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395