Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g726kcal1.2g0.4g81.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g569kcal19.5g115.5g3.4g4.9g
Kauralese 30g108kcal5.4g13.7g2.3g5.3g
Paprika punainen 501g147kcal4.7g22.5g2g9.5g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g175g403kcal26.3g1.8g33.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)200g220kcal46.1g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4381kcal207.8g313g253.4g41.2g
Valittu annoskoko1224g2190kcal103.9g156.5g126.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna612g1095kcal52g78.3g63.4g10.3g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051