Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 541g412kcal10.2g83.9g1.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 451g1052kcal51.4g5.2g92.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3061kcal129.6g201.6g189.2g19.2g
Valittu annoskoko1224g1531kcal64.8g100.8g94.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna612g765kcal32.4g50.4g47.3g4.8g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686