Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g401g240kcal14.8g29.2g8g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 138g433kcal14.5g81.8g3g7.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Tonnikala vedessä 300g314kcal67.4g0g4.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g260kcal30g2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3315kcal323.4g235.2g117.4g15.4g
Valittu annoskoko1224g1657kcal161.7g117.6g58.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna612g829kcal80.9g58.8g29.4g3.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933