Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl110g144kcal14.5g0.3g9.2g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.5g0.6g1.8g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Omenasose, omatekoinen201g261kcal0g60.2g0g3g
Kuohukerma,valio,2dl201g682kcal4g6g70.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)201g136kcal24.5g7.8g0.4g0g
Sokeri 32g130kcal0g32.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 241g165kcal2g36.6g0.2g1.9g
Vadelma 100g41kcal1g4.1g0.8g3.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g8g17kcal0g2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.8g17kcal4.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4120kcal111.2g513g162.8g20.8g
Valittu annoskoko1224g2060kcal55.6g256.5g81.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna612g1030kcal27.8g128.3g40.7g5.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021